Ruma ankanpoikanenSiinä se nyt on. Lepäilee niin levollisena pesässään, eikä tiedä ollenkaan, mikä kohta koittaa.

Blogini (jos se siis saa jatkoa) on tarkoitus käsitellä säästämiseen ja sijoittamiseen, yrittämiseen, sekä muuten talouteen liittyviä aiheita. Pidätän kuitenkin oikeuden kirjoittaa myös muuten mieltäni askarruttavista asioista, jotka saattavat vaihdella elämän filosofiasta muuttolintuihin ja kaikkeen siltä väliltä.Alkusanat

Tämä blogi syntyi hetken mielijohteesta ja sen tärkein tehtävä on konkretisoida itselleni matkan kohti menestystä - alkaneeksi. 

Olen nyt muutaman kuukauden ajan ollut enenevissä määrin kiinnostunut sijoittamisesta ja olen käyttänyt lisääntyvissä määrin aikaani erilaisten talousuutisten, sijoitusoppaiden ja -videoiden,  sekä blogien lukemiseen ja katselemiseen. En voi sanoa tietäväni alasta vielä puupennin vertaa, mutta erittäin vahvan kiinnostuksen se on sisälläni herättänyt. 

Mikä minua sitten kiinnostaa? 
Niin kuin (oletan) useimmat meistä, olemme pohjimmiltamme hieman rahanahneita, vaikka se kalskahtaakin korvaan herkästi negatiivissävytteisenä. Paremmin kuvaava sana tai paremminkin lause lieneisi "kukapa meistä ei haluaisi ansaita ja omistaa nykyistä enemmän rahaa (vakaampaa taloutta!)".

Olen koulutukseltani merkonomi. 
Ensin mieleni teki kirjoittaa "vain" etuliite sanan merkonomi eteen, mutta jätin sen siihen kuitenkin lisäämättä, koska koen, että se on antanut minulle tähänastisen elämäni haasteisiin täysin riittävät eväät. 
Valmistuin koulusta tasan kymmenen vuotta sitten ja muistelen kouluaikaani usein hieman huvittuneella kaiholla. Se oli hyvin erilaista elämää, kuin miltä elämäni tätä nykyä näyttää. 
      Onni onkin, että ihminen oppii virheistään, tai muuten vain elämän tuoma kokemus antaa perspektiiviä asioiden tarkasteluun. Jos näin ei olisi, myöskään tätä kirjoitusta ei varmasti nyt kirjoitettaisi.


Pidempiä jaarittelematta päätän ensimmäisen tekstini tähän. Sormet syyhyää ja olisi mukava jatkaa vielä ja kertoa heti kaikki. Se ei kuitenkaan taida olla blogikirjoittelussa kovinkaan järkevää. Monikaan ei sitä varmasti jaksaisi lukea ja mistä sitten enää jatkaisinkaan 😅Julistan siis matkani blogikirjoittajana alkaneeksi. Kommentteja otetaan mielellään vastaan.


Tässä vielä lisää konkretiaa:


Tervetuloa maailmaani. 
Osaa numero II odotellessa.


-Keltanokka


Kommentit